Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gevrek görmek

Rüyada gevrek görmek

Rüyada gevrek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, onları okula göndereceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına tabir olunur.

Rüyada gevrek gördüyseniz:

  • Başarılı olmak istiyorsanız pratik olmalısınız.

Rüyada gevrek fırını görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada mısır gevreği yemek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına alamet eder.

Rüyada mısır gevreği görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada gevrek yemek görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Rüyada gevrek simit görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gevrek almak kötü sözler duylacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işarettir.

Rüyada gevrek yediğini görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gevrek yemek verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments