Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gevrek satmak

Rüyada gevrek satmak

Rüyada gevrek satmak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gevrek satmak gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz bazı kişilerin anlattıklarını uçuk veya anlamsız bulmanıza neden olabilir.

Rüyada gevrek satmak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gevrek ekmek görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işarettir.

Rüyada gevrek yemek görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır gevreği görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, neşeli bir hayat süreceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gevrek görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada gevrek yemek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mısır gevreği yemek işveren koltuğunda oturacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gevrek fırını görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, hastalıklarını yeneceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments