Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gevrek almak

Rüyada gevrek almak

Rüyada gevrek almak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, maddi sorunlarının artacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gevrek almak gördüyseniz:

  • Olayları hafife alıp ya da nasılsa bir şekilde hallederim diyerek yaşam kalitenizi düşürmenizin veya yaşamınızı sıkıntıya sokmanızın bir anlamı o Biraz daha düşünmelisiniz.

Rüyada gevrek yemek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gevrek görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada gevrek simit görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gevrek almak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada mısır gevreği yemek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına alamet eder.

Rüyada mısır gevreği görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine delalet eder.

Rüyada gevrek yediğini görmek halsizleşeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gevrek fırını görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments