Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gerçekleri söylemek

Rüyada gerçekleri söylemek

Rüyada gerçekleri söylemek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada gerçekleri söylemek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi ya da dış görünüşünüzü mükemmelleştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada gerçeği söylemek işlerin günden güne daha da artacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada gerçekleri söylemek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işarettir.

Rüyada rüyanın gerçekleştiğini görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, her istediğini alabileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada gerçek kalp görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine yorulur.

Rüyada gerçeği görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada dileğinin gerçek olduğunu görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulur.

Rüyada gördüğünü gerçek sanmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, başarılarını ispat edeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine işarettir.

Rüyada gerçek hayatta ölmüş birini görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments