Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gördüğünü gerçek sanmak

Rüyada gördüğünü gerçek sanmak

Rüyada gördüğünü gerçek sanmak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gördüğünü gerçek sanmak gördüyseniz:

  • İnsanlar farkında olarak veya olmayarak size bir şekilde yardımcı olabilirler.

Rüyada görülenleri gerçek sanmak zaferler kazanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada gördüğünü gerçek sanmak belli bir kazanç elde edileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gerçek ağlamak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada gerçek çiçek görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada gördüğünü gerçek hayatta yaşamak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gerçek bebek görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, yollarını ayıracağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rüyanın gerçekleştiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, yeni projelere atılacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine işaret eder.

Rüyada istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek yarar sağlamayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments