Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gerçekleri görmek

Rüyada gerçekleri görmek

Rüyada gerçekleri görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işarettir.

Rüyada gerçekleri gördüyseniz:

  • Eski aşkların belirsizlik veya kararsızlık yaratmasına izin vermeyin.

Rüyada gerçek çiçek görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayallerinin gerçekleştiğini görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine delalettir.

Rüyada gerçekleri söylemek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada rüyanın gerçekleştiğini görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gerçek hayatta ölmüş birini görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hayalinin gerçekleşmesini görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet eder.

Rüyada gerçek bebek görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, çok kötü günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada gerçekleri görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, sevdiklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments