Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yatakta yatmak

Rüyada dar yatakta yatmak

Rüyada dar yatakta yatmak onu uyaracağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Rüyada dar yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Bitmek üzere olan ya da bitmiş gözüyle baktığınız işlerin aniden bozulabilir.

Rüyada dar yatakta yatmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada dar bir yerde yatmak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar yerde yatmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dar yatak görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Rüyada kızla aynı yatakta yatmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla aynı yatakta yatmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, eve huzur dolacağına tabir olunur.

Rüyada temiz yatakta yatmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, anlaşmalardan cayılacağına delalet eder.

Rüyada yatakta ters yatmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, ortaklıkların bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments