Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yatmak

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yatmak

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yatmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, güvensizliğini yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yatmak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisiyle aynı yatakta yatmak isteklerinin erteleneceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle aynı yatakta yatmak rızkının eksileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir adamla aynı yatakta yatmak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, parasız kalmaya, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle aynı yatakta yatmak komşularla ters düşüleceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle aynı yatakta yatmak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments