Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba satın almak

Rüyada araba satın almak

Rüyada araba satın almak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba satın almak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerden bilgi toplayabilirsiniz.

Rüyada araba satın aldığını görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabasının satıldığını görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek arabası satın almak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba satın almak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet eder.

Rüyada el arabası satın almak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada sıfır araba satın almak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba satıldığını görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, umutlarını kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski araba satın almak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments