Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el arabası satın almak

Rüyada el arabası satın almak

Rüyada el arabası satın almak yolunda devam edeceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el arabası satın almak gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Rüyada el arabası satın almak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada bebek arabası satın almak adının yayılacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada mavi araba satın almak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işarettir.

Rüyada beyaz araba satın almak duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Rüyada eski araba satın almak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalettir.

Rüyada araba satın almak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sarı araba satın almak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına alamet eder.

Rüyada araba satıldığını görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, büyük başarılar kazanacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments