Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba satıldığını görmek

Rüyada araba satıldığını görmek

Rüyada araba satıldığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına tabir olunur.

Rüyada araba satıldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda neleri iyileştirebileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada sıfır araba satın almak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi araba satın almak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada satılan arabayı görmek büyüleyeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba satın almak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yeni araba satın almak hayatının karışacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada eski araba satın almak uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sağlık ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri araba satın almak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, mevki kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek arabası satın almak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, hayattan daha zevk alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments