Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabasının satıldığını görmek

Rüyada arabasının satıldığını görmek

Rüyada arabasının satıldığını görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, az çalışarak çok gezeceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada arabasının satıldığını gördüyseniz:

  • Haklarınız için savaşmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil araba satın almak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işarettir.

Rüyada araba satın almak işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada satılan arabayı geri almak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya delalet eder.

Rüyada yeni araba satın almak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni araba satın aldığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, ele geçen kazancın artacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada sarı araba satın almak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabasının satıldığını görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Rüyada araba satıldığını görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, kötü gidişe dur denileceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments