Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski araba satın almak

Rüyada eski araba satın almak

Rüyada eski araba satın almak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına tabir olunur.

Rüyada eski araba satın almak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada eski araba satın almak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gri araba satın almak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada araba satın almak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret eder.

Rüyada bebek arabası satın almak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada satılan arabayı geri almak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada siyah araba satın almak çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, rahat şekilde geçineceğine, çok zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada mavi araba satın almak trend olan bir markanın başına geçileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, nice noksanlık içinde olduğuna tabir olunur.

Rüyada lüks araba satın almak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments