Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acile gitmek

Rüyada acile gitmek

Rüyada acile gitmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hasta ve üzgün olacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına yorulur.

Rüyada acile gitmek gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlar içine girmeniz olasıdır.

Rüyada acil hastaneye gitmek kendisini Allah yoluna adayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulur.

Rüyada acile gitmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, amacına ulaşabileceğine inanılır.

Rüyada acil servis görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada acil hasta görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işarettir.

Rüyada acil servis aramak çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada acil servisi aramak kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, geçim derdinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada öbür tarafa gitmek yeni işlerin geleceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı yere gitmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kazancının bereketleneceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments