Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acil servis görmek

Rüyada acil servis görmek

Rüyada acil servis görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, rahatın yerine geleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada acil servis gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir.

Rüyada acil servisi aramak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada acil servis aramak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, kimseyle konuşmayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine rivayet eder.

Rüyada acil servis görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada acil hasta görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada acile gitmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına işarettir.

Rüyada acil hastaneye gitmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada okul servisi görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine inanılır.

Rüyada servis aracını kaçırmak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments