Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acil hasta görmek

Rüyada acil hasta görmek

Rüyada acil hasta görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, her daim temkinli olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada acil hasta gördüyseniz:

  • Geri dönülmez yollara girebilirsiniz.

Rüyada acil hasta görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada acil servis görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada acile gitmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada acil hastaneye gitmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına işarettir.

Rüyada acil servis aramak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Rüyada acil servisi aramak kendisini daha rahat hissedeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine rivayet eder.

Rüyada hasta olduğunu öleceğini görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada bir ölüyü hasta görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments