Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemsiz ata binmek

Rüyada gemsiz ata binmek

Rüyada gemsiz ata binmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, işlerinin başarılı olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada gemsiz ata binmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sizi zorlayabilirler.

Rüyada gemsiz ata binmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada geme öldürmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalettir.

Rüyada geme görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Rüyada gem görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada geme faresi görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşekten inip ata binmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikle beyaz ata binmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde ata binmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, borçlarının biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments