Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geme faresi görmek

Rüyada geme faresi görmek

Rüyada geme faresi görmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, hobilerine eğileceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, ticarette öne geçeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada geme faresi gördüyseniz:

  • Verilecek sözler yeni anlaşmalar yapılmasını kolaylaştırabilir.

Rüyada geme faresi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada gem görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada geme görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geme öldürmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada gemsiz ata binmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşla fare öldürmek işlerinin düzeleceğine, kişinin yasa düşeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine rivayet eder.

Rüyada evde fare yakalamak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada buzdolabında fare görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments