Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle beyaz ata binmek

Rüyada gelinlikle beyaz ata binmek

Rüyada gelinlikle beyaz ata binmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada gelinlikle beyaz ata binmek gördüyseniz:

  • Başka kişiler hiç sezdirmeden kendi planlarını sizinkilerin önünde uygulamaya çalışıyor olabilir.

Rüyada gelinlikle beyaz ata binmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada gelinlik beyaz ata binmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada gelinlikle ata binmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ata gelinlikle binmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giyip ata binmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, beden sağlığının zarar göreceğine işarettir.

Rüyada kanatlı beyaz ata binmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada uçan beyaz ata binmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eğersiz beyaz ata binmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments