Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geme öldürmek

Rüyada geme öldürmek

Rüyada geme öldürmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, işlerinin çok açılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, zamandan da kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geme öldürmek gördüyseniz:

  • Evinizde güvenli veya rahat bir ortam sağlamak için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada geme öldürmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemsiz ata binmek arif kimselerden sayılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yanlış işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada geme görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kötü durumlara düşeceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geme faresi görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gem görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedesinin öldüğünü görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın öldüğünü duymak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına yorulur.

Rüyada birinin öldüğünü sonra dirildiğini görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, huzurlu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments