Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiye çarpmak

Rüyada gemiye çarpmak

Rüyada gemiye çarpmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, ağzının tadının bozulacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gemiye çarpmak gördüyseniz:

  • Başkalarının söylediklerine göre hareket etmemeli ya da söylenenlere inanmamalısınız.

Rüyada gemiye çarpmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada danaya çarpmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada insanlara çarpmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine yorulur.

Rüyada araba sürerken birine çarpmak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada arabayla bir kadına çarpmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada çocuğa araba çarpmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe çarpmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Rüyada kamyonu çarpmak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments