Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba sürerken birine çarpmak

Rüyada araba sürerken birine çarpmak

Rüyada araba sürerken birine çarpmak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, işlerinin artacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, yeni yollara girileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine işarettir.

Rüyada araba sürerken birine çarpmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Rüyada araba sürerken birine çarpmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, iyi habere, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada araba süreni görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birini araba sürerken görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini araba sürerken görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu araba sürerken görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, meşakkate düşeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını araba sürerken görmek hayırlı kapıların açılacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini araba sürerken görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba süren birini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments