Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanlara çarpmak

Rüyada insanlara çarpmak

Rüyada insanlara çarpmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işarettir.

Rüyada insanlara çarpmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine açık olmanız ya da katkıda bulunabileceğiniz şeyler varsa kaçmamanız gelecekte yeni fırsatlar doğurabilir.

Rüyada arabayla bir insana çarpmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Rüyada insana arabayla çarpmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada insanlara çarpmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla insana çarpmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, daima zinde ve genç kalacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada insana çarpmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, içinin rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğe çarpmak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada yayaya çarpmak işinde büyük zaferler elde edeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına işarettir.

Rüyada kalbi çarpmak geçimini daha rahat sağlayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, çok daha mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments