Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüse binmek inmek

Rüyada otobüse binmek inmek

Rüyada otobüse binmek inmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada otobüse binmek inmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada otobüse binmek inmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüse binip geri inmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsten inmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada otobüsle yokuş inmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada otobüse binip inmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yolcu otobüsünden inmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüsten yanlış yerde inmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, mal mülk sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments