Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiye binmek

Rüyada gemiye binmek

Rüyada gemiye binmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

Rüyada gemiye binmek gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış gibi hissetmesine izin vermeyin.

Rüyada bir gemiye binmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiye kaçak binmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiye binmek deniz görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, hep dua edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet eder.

Rüyada askeri gemiye binmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta gemiye binmek zor zamanlar geçireceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına alamet eder.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments