Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüse binip inmek

Rüyada otobüse binip inmek

Rüyada otobüse binip inmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, ruhani önderlik yapacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüse binip inmek gördüyseniz:

  • Bazılarınıza yol görünüyor.

Rüyada otobüse binip geri inmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüse binip inmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, büyük paralar kazanacağına, gelecekte yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada asansöre binip inmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada trene binip inmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada dolmuşa binip inmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiye binip inmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine delalet eder.

Rüyada arabaya binip inmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, bilincin artacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments