Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yat limanı görmek

Rüyada yat limanı görmek

Rüyada yat limanı görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yat limanı gördüyseniz:

  • Gelir durumunuz sizi endişelendirebilir.

Rüyada yat limanı görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, olmayacak hayallere kapılacağına rivayet eder.

Rüyada limanda beklemek kazancını birkaç kat arttıracağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada limanda gemi görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada geminin limana yanaştığını görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, ortağından ayrılacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada limanda yürümek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine yorulur.

Rüyada limanda yüzmek hem amaçlarına nail olamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yanlış işlere girileceğine yorulur.

Rüyada deniz liman görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini yatarken görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, işinden çıkarılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments