Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limanda beklemek

Rüyada limanda beklemek

Rüyada limanda beklemek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hep yerinde sayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, ayrılık yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada limanda beklemek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi netleştirseniz bile elde etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada limanda beklemek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulur.

Rüyada limanda yüzmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yeniden can bulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada limanda yürümek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada deniz liman görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, hastalıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada geminin limana yanaştığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine inanılır.

Rüyada yat limanı görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, başarısının artacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada limanda gemi görmek keyfin bozulacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini beklemek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments