Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limanda yürümek

Rüyada limanda yürümek

Rüyada limanda yürümek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada limanda yürümek gördüyseniz:

  • Mide hassasiyetleri yaşanabilir.

Rüyada limanda yürümek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine inanılır.

Rüyada limanda beklemek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geminin limana yanaştığını görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet eder.

Rüyada yat limanı görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Rüyada limanda gemi görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada limanda yüzmek büyük zararlara uğrayacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz liman görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada suyun üzerinde yürümek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments