Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuda iğne batırmak

Rüyada vücuda iğne batırmak

Rüyada vücuda iğne batırmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, pişmanlığa, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına inanılır.

Rüyada vücuda iğne batırmak gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Rüyada vücuduna iğne batırmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, hayatın pahalılaşmasına rivayet etmektedir.

Rüyada vücuda iğne batırmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalet eder.

Rüyada dudağına iğne batırmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalettir.

Rüyada birinin iğne batırdığını görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze iğne batırmak maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağa iğne batırmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine iğne batırdığını görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada iğne batırmak zor günler geçireceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments