Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem batırmak

Rüyada kalem batırmak

Rüyada kalem batırmak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, her zaman haklının yanında olacağına, çok dikkat çekeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada kalem batırmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Rüyada birine kalem batırmak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada kalem batırmak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada birine iğne batırmak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada güneş batımı görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize batıp çıktığını görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayı çamura batırmak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ayın batışını görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, her geçen gün sorunların artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments