Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide gittiğini görmek

Rüyada gemide gittiğini görmek

Rüyada gemide gittiğini görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, çok pişmanlık duyacağına, maddi kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemide gittiğini gördüyseniz:

  • Detaylara önem vermelisiniz.

Rüyada karada gemi görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemide alabora olmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, zorlukların aşılacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemide kendini görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın gemi görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, zamanının boşa gideceğine, maddi olarak güç kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada geminin limana yanaştığını görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalet eder.

Rüyada gemi ve balık görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolcu gemisi kullanmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada denizde gemide gitmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments