Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karada gemi görmek

Rüyada karada gemi görmek

Rüyada karada gemi görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sorunlarının biteceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayatın kolaylaşacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına inanılır.

Rüyada karada gemi gördüyseniz:

  • Bir anda parlamanız mümkündür.

Rüyada karada gemi görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle karada gitmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına işarettir.

Rüyada karadan gemi yürütmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada gemiyi karadan yürütmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sorunların teker teker çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemileri karadan yürütmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna rivayet eder.

Rüyada gemiyi karada görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, ters giden olayların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada gemiyi karada yürütmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada karada yürüyen gemi görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments