Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide kendini görmek

Rüyada gemide kendini görmek

Rüyada gemide kendini görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına alamet eder.

Rüyada gemide kendini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Rüyada tahtadan gemi görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyi karadan yürütmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına inanılır.

Rüyada gemi vapur görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada gemide asker görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemi çizmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına inanılır.

Rüyada gemiyi suya indirmek kızına daima sahip çıkacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına yorulur.

Rüyada limanda gemi görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada denizin üstünde gemiye binmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments