Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızlı giden gemi görmek

Rüyada hızlı giden gemi görmek

Rüyada hızlı giden gemi görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, verilen kararların geri çekileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hızlı giden gemi gördüyseniz:

  • Stresten ya da stresli kişilerden uzak durun.

Rüyada hızlı giden gemi görmek gelecekte yüzünün güleceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemide hızlı gitmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına işarettir.

Rüyada hızlı giden gemiye binmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada trenle hızlı gitmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Rüyada hızlı giden arabada olmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, hastalıkların kalmayacağına alamet eder.

Rüyada arabada çok hızlı gitmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada hızlı arabada gitmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, kazancının günden güne artacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada arabayla çok hızlı gitmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, borcunu ödeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments