Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyi itmek

Rüyada gemiyi itmek

Rüyada gemiyi itmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yerinde saymayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiyi itmek gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada gemiyi itmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine yorulur.

Rüyada gemi itmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini uçurumdan itmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada denize itmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalettir.

Rüyada birini denize itmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kamyon itmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada otomobil itmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada birini merdivenden itmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, malının artacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments