Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi yangını görmek

Rüyada gemi yangını görmek

Rüyada gemi yangını görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, işlerin yolunda gideceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, onlardan fayda göreceğine delalettir.

Rüyada gemi yangını gördüyseniz:

  • İşiniz veya meslektaşlarınızla ilgili duygusal konular üretkenliğinizi etkileyebilir.

Rüyada gemide yangın görmek çok büyük özgüven kazanacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi yangını görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine işaret eder.

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına inanılır.

Rüyada yangın ve yağmur görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, saygın ve ünlü biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yangın görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, imkânlarının çoğalacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın söndürdüğünü görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada işyeri yangın görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yangın yeri görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments