Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yangın görmek

Rüyada birinin yangın görmek

Rüyada birinin yangın görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ele geçen parada artış olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yangın gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Rüyada yangın hortumu görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada dumansız yangın görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada evde yangın söndürmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada arazi yangını görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yangının söndürüldüğünü görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, mutluluğunun daim olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işarettir.

Rüyada yangın merdiveni görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yangına gitmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yangını önlemek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments