Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tersane görmek

Rüyada tersane görmek

Rüyada tersane görmek temize çıkacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tersane gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Rüyada tersane görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işarettir.

Rüyada gemi tersanesi görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments