Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikli görünmek

Rüyada gelinlikli görünmek

Rüyada gelinlikli görünmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, sorumlulukların azalacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, çok yükseleceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işarettir.

Rüyada gelinlikli görünmek gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen kişiler olabilir, daha fazla soru sormalı görünmeyeni anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada gelinlikle görünmek evi kendisinin çekip çevireceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlikli görünmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada mutlu görünmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkası tarafından hamile görünmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, sağlığının da yerine geleceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini görünce sevinmek işlerin artacağına, yüksek moralli olacağına, epey bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü görünmek hayatın yoluna gireceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına alamet eder.

Rüyada şeytanı görünce dua okumak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments