Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi görünce ağlamak

Rüyada kabeyi görünce ağlamak

Rüyada kabeyi görünce ağlamak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, maddi kayba uğrayacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalettir.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak gördüyseniz:

  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü görünce ağlamak hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile görünmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına inanılır.

Rüyada beyazlar içinde görünmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, saygınlığını yitireceğine inanılır.

Rüyada gelinlikli görünmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada zayıf görünmek işinin gücünün hep rast gideceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzgün görünmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ince görünmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments