Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle görülmek

Rüyada gelinlikle görülmek

Rüyada gelinlikle görülmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, tecrübelerini aktaracağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle görülmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek yeni imkanlarla duygusal ilişkilerinizi bile kısa zamanda yenilemeniz mümkündür.

Rüyada gelinlik görüp giyememek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada gelinlikle görülmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada gelinlik görüp giymemek rızkından olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada köpek görüp kaçmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker görüp ağlamak sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, sorunların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü görüp ağlamak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalettir.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğum yapmak umutlanacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, muradın olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments