Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü görüp ağlamak

Rüyada ölüyü görüp ağlamak

Rüyada ölüyü görüp ağlamak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, kötü haberlerin alınacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Rüyada ölüyü görüp ağlamak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini görüp ağlamak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, bereketli günler geçirileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının öldüğünü görüp ağlamak sermayesinin harcandığına değeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesini görüp ağlamak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu görüp ağlamak üst bir mevkiye terfiye alınacağına, rütbenin yükseleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi görüp ağlamak dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments