Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik görüp giyememek

Rüyada gelinlik görüp giyememek

Rüyada gelinlik görüp giyememek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kendine döneceğine, mevki makam sahibi olunacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, çok mutlu olunacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada gelinlik görüp giyememek gördüyseniz:

  • Zorlanmadan hoşlanmadığınızda sakin olun.

Rüyada gelinlik görüp giyememek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, onlardan taraf hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik görüp giymemek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlikle görülmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına işarettir.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para görüp almamak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine delalettir.

Rüyada hasta görülmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin öldüğünü görüp ağlamak şansın yüzüne güleceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, her zaman şükür içinde olacağına işarettir.

Rüyada türbe görüp dua etmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments