Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik görüp giymemek

Rüyada gelinlik görüp giymemek

Rüyada gelinlik görüp giymemek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik görüp giymemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda fazla iyimser olmak veya güvenilmez kişilerle hareket etmekse, sıkıntı yaratabilir.

Rüyada gelinlikle görülmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada gelinlik görüp giyememek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, mutluluk bulacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, yaşamının da düzene gireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada gelinlik görüp giymemek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kişinin gönlünü alacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek görüp sevmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini görüp ağlamak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babayı görüp ağlamak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına işaret eder.

Rüyada babasının öldüğünü görüp ağlamak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments