Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik seçememek

Rüyada gelinlik seçememek

Rüyada gelinlik seçememek asosyal bir insan haline geleceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik seçememek gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmamanız veya çabuk sinirlenmeniz durumunda kaybeden taraf olabilirsiniz.

Rüyada gelinlik seçememek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik seçtiğini görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, çekilen hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği birine yardım etmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalettir.

Rüyada seni seven birini görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sevmediği komşusunu görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediği birinden kaçmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin sevmediğini görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments