Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba camını kırmak

Rüyada araba camını kırmak

Rüyada araba camını kırmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba camını kırmak gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaya gönüllü olmanız durumunda, başkalarıyla biraraya gelmeniz belli çözümler bulunmasını sağlayabilir.

Rüyada araba camını kırmak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada araba camı kırmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine yorulur.

Rüyada cam ayna kırmak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Rüyada arabanın camlarını kırmak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yardımcı olmayacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına alamet eder.

Rüyada ev camı kırmak çok güzel bir projenin geçirileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon camı kırmak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kapı camı kırmak işte başarılı adımlar atılacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine yorulur.

Rüyada vitrin camı kırmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments