Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik işlemek

Rüyada gelinlik işlemek

Rüyada gelinlik işlemek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işarettir.

Rüyada gelinlik işlemek gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Rüyada gelinlik işlemek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada işleme işlediğini görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuk işlemek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada seccade işlemek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Rüyada sevap işlemek huzuru yakalayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada ekin işlemek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yarar getireceğine delalettir.

Rüyada yelek işlemek müşkül durumların üstesinden geleceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin suç işlediğini görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments