Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yelek işlemek

Rüyada yelek işlemek

Rüyada yelek işlemek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yelek işlemek gördüyseniz:

  • Hızlı davranmamak gerekiyor.

Rüyada yelek işlemek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına rivayet eder.

Rüyada halı işlemek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çeyiz işlemek şifaya ve çarelere kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin suç işlediğini görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada işleme işlediğini görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suç işlediğini görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan işlemek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada toprak işlemek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments