Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccade işlemek

Rüyada seccade işlemek

Rüyada seccade işlemek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına rivayet eder.

Rüyada seccade işlemek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız veya vakit geçirdiğiniz bir kişinin size yardımı dokunabilir.

Rüyada seccade işlemek gözyaşının dineceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, huzur içinde yatacağına inanılır.

Rüyada seccade işlediğini görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada nakış işlemek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada boncuk işlemek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kanaviçe işlediğini görmek sorunların teker teker aşılacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Rüyada bir suç işlemek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevap işlemek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, yeni yerler göreceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret eder.

Rüyada işleme işlediğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kazancın gittikçe azalacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments